Ilyen táskát szeretnék venni magamnak. Valakinek van már ilyen? Tapasztalatok? :D
Figyelt kérdés
Csak az a két füles nagyon gáz és nem tudom, hogy van-e hozzá vállpánt...
Meg szerintetek egy srácnak nem gáz?:D
2011. febr. 21. 19:01
11/16 anonim válasza:
Ne bánkódj azon, ha beszólnak. Mindig lesznek hülyék, sajnos.
12/16 anonim válasza:
szerintem baromi jó, viszont ha meleg vagy akkor mért kérdezed, hogy szerintünk nem gáz-e egy srácnak? főleg ha minden nap megkapod, hogy hülye b*zi akkor valószínűleg nem nagyon palástolod az identitásod.. ne érts félre, nem rosszból mondom :)
14/16 anonim válasza:
nekem van ilyenem, hosszú pánt sajnos az enyémhez sincsen, de én levettem egy másik táskáról és azzal hordom néha, szóval ha van olyan táskád amiről le tudsz szedni, akkor inkább úgy hordjad, de szerintem így sem gáz nagyon :)
15/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy már messziről lerí rólam hogy mi is a helyzet velem, de azért túlzásba sem szeretném vinni, azért kérdeztem rá ;)
2011. febr. 22. 19:46
16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a választ neked is (:
Van olyan táskám amiről tudok rá pántot rakni, úgyhogy jóságos =D
2011. febr. 22. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!