Szerintetek milyenek a szemeim? (kép)
18:30!
Mit jelent neked egy szép szem egy szép szemöldökel? Linkelj már képet, mert marha kíváncsi vagyok! Lehet ezen a képen nem látszik, de van íve a szemöldökömnek, ha ennél nagyobb lenne, az már tényleg olyan lenne, mint egy fordított U betű.
Látod? Különbözőek vagyunk. Nekem a nőies, vastagabb, formás, rövidebb, a vége felé vékonyabb(tehát nem az egész ugyanolyan vastagságú)szemöldökök jönnek be. Amik egyáltalán nem tűnnek rajzoltnak. Neked a hosszú, vékony szemöldök jön be.
A szemet illetően, nekem nem tetszik a barna szem. Egyáltalán nem. Sosem tetszett. Túl gyakori. Lehet, hogy "boci szem", de nekem egyáltalán nem jön be. Sajnos a barnán kívül az összes szem tetszik, mert azokban már valami különleges csak van, hiszen nagyon ritka a két egyforma színű például zöld szem. Elnézést ha megbántottalak, őszinteségi rohamom van.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!