Miért gondolják egyes (sajnos elég sokan) lányok, hogy ha min.2 számmal kisebb ruhába préselik magukat attól jól néznek ki?
Figyelt kérdés
Főleg nyáron látni, hogy baromi szűk nadrág, top és a kettő között meg kilóg a hája. Traktorgumi méretű úszógumi és a többi. Borzasztóan néznek ki, röhejesek, nem hiszem el, hogy ez valakinek tetszik. Nincs otthon tükör, vagy valaki, aki elmondaná nekik, hogy nem néznek ki jól?2009. febr. 13. 20:21
1/4 anonim válasza:
Az ilyen lányoknak nincs önkritikájuk! Tényleg nagyon sokat látni ilyeneket. Én sem vagyok sovány, sőt... De!! Mégis fel tudok igényesen és divatosan öltözni. Nem szorít úgy a nadrágom a derekamnál, hogy két oldalt ráfér a kilógó hájamra 1-1 pohár, nem szakad szét a hasamon a felső... Szóval ezek tényleg elég gusztustalan dolgok! És hidd el, hiába mondják is nekik, akkor is így öltözködnek mert nekik tetszik!
2/4 A kérdező kommentje:
Végül is egészségükre. :) Mindenesetre én még nem találkoztam olyan pasival, akinek ez bejött volna, sőt...
2009. febr. 13. 20:38
3/4 anonim válasza:
ha elhiszik magukról, h szépek akkor senki sem tudja észhez téríteni őket... de igazából csinálják nyugodtan, legalább van min nevetni és a te egód is nő:D höhö, ha ezt tudnák..
4/4 anonim válasza:
Hihetetlen. Én kifejezetten vékony vagyok, de ha hetekig lustulok és gyorskaján élek én is felszedek hasra kicsit. Tényleg kicsit, de ha úgy látom, hogy nem arányos a testem többi részéhez képest, akkor nem járkálok púpvillogtatós toppban. És én 50kg vagyok, nem 80. Van akinek van önkririkája, van akinek nincs...
Mellesleg megjegyzem a kövérebb lányok nagyon ritkán találják meg az arany középutat. A túl bő ruha is ugyan oylan előnytelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!