Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Modellkedni szeretnék, de hogyan?

Modellkedni szeretnék, de hogyan?

Figyelt kérdés

Modellkedni szeretnék, de nem tudom hogyan vágjak bele.Esetleg valaki tud tanácsot adni, hogy hogy van ez az egész, mit kell tennem, esetleg modellügynökségek honlapját?

A keresőben is kerestem már, több kevesebb sikerrel.

Előre is köszönöm.

2009. febr. 13. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Először is tisztában kell lenni az adottságaiddal,meg kell felelni néhány paraméternek,és komoly elhatározás,kitartás kell hozzá.Készits,vagy készíttess magadról néhány egész alakos,és portré fotót,(először elég még amatőr is)hogy elküldhesd őket néhány modellügynökségnek,esetleg fotósnak,amiből megállapítanák érdemes-e egyáltalán elkezdened?Ha igen,akkor kérj tanácsot ahhoz,hogy miként kezdj neki.Az ügynökségekkel nagyon vigyázni kell,mivel nagyon sok a csaló köztük,és legtöbbször csak a pénzedet akarják lenyúlni,pl tanfolyamot ajánlanak,vagy irreálisan magas árú portfóliót akarnak csináltatni veled.Ne dőlj be nekeik.A következő lépés persze a portfólió,(profi fotós által készített bemutatkozó anyag rólad)az ára 12-50-100ezer ft is lehet,de szerencsés esetben ha a az ügynökség fantáziát lát benned,ezt az összeget átvállahatja.Ha az ügynökség mégis azt mondja,nem érdemes belekezdened,akkor se kell elkeseredned,nézz szét fotómodell-fórumokon,ismerkedj olyan lányokkal akiknek már sikerült,és kérj tőlük is tanácsot,vagy kérdezd meg őket,ők hogyan kezdték!Szívesen válaszolnak.Vagy,ha Myvipen tag vagy,lépj be néhány modellklubba,ott is szívesen segítenek.Sok sikert kívánok hozzá,remélem egy kicsit tudtam segíteni:)
2009. febr. 13. 16:09
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
2009. febr. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!