Ha leégek szoliban az nagyon baj?
én is fehér bőrű vagyok, és hiába megyek a legkevesebb időre, először megpirulok, de aztán fokozatosan hozzászokik a bőröm, lassan emeld a percek számát, legyél türelmes, és ameddig meg nem nyugszik a bőröd, ne menj!
Az Oriframe-nek van egy kék flakonos hab állagú kencéje, ami direkt égésre van, ettől nem fog lehámlani a bőröd, maximum egy nagyon picit.:)
22L
első vagyok! A 9perc rengeteg!:S pláne fehér bőrnél.
Nem értem miért mondta a csaj, hogy kutyafüle. Igaz lassabban barnulsz, de így, hogy "besülsz" semmi értelme, a következő 9percnél még rosszabb lenne:S A fájdalomtól fel sem tudnál állni, anyukádnak volt igaza!
Én úgy szoktam 4 percekkel kezdek. 3-4 alkalommal 4percekre járok, aztán mikor van pici színem, akkor jönnek a 8 percek, ebből már több alkalom, mikor megint elértem egy barnasági szintet, jöhet a 12perc. Na itt az első 12 percnél megint megszoktam picit pirulni. Ez fölé, 16percre csak ritkán megyek. 20perc meg jajj.. nem kell annyi:)
Ajánlom, hogy vegyél valami jobb minőségű szolikrémet, vagy zselét, ez védi a bőrödet, tele van vitaminnal, és gyorsabban is barnulsz!
én azt javaslom, hogy vegyetek vissza az időből, had nyugodjon meg a bőröd, mint írtam is.
Vigyázni kell a szolival, gondolom nem szeretnél lázas beteg lenni:S:)
kb 3 alkalommal menj 3 percre, aztán 6ra (gondolom nálatok így jönnek a percek) és utána jöhet a 9:)
igen így :D
okéé.köszönöm :)
nagyon szívesen!:)
aztán csak ésszel, ne grillezd meg magad teljesen:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!