Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én utálom a sötét haj +...

Csak én utálom a sötét haj + világos szem párosítást?

Figyelt kérdés

Szerintem annyira üti egymást a kettő..

Mint itt a jobb oldali képen:

[link]

2011. febr. 17. 19:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

a feketéhez megy a világos szem... de én barnával nem szeretem.

Mondjuk engem kifejezetten irritál a túl világos szem.... olyan hideg lesz tőle az ember tekintete:S

2011. febr. 17. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem bejön. Különösen a fekete haj-kék szem-
2011. febr. 17. 23:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Nem vagyok irigy. Szőke hajú, kék szemű vagyok...

:)

2011. febr. 18. 08:39
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

én meg a szőkéket utálom :)

fekete haju és világos szemű vagyok :P

2011. febr. 18. 12:38
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azoknak állhat jól, akiknek alapból sötétebb hajuk van. Van néhány külföldi ismerősöm, akiknek fehér bőrük van, sötétbarna hajuk (nem festett) és kék szemük. Rajtuk tetszik ez a párosítás.

De attól rosszul vagyok, amikor látszik, hogy az illető inkább a "világos típusba" tartozik és befesti haját feketére vagy sötétbarnára, mert most az a divat. Pl. az amit az egyik válaszoló linkelt, szerintem nagyon természetellenes és egyáltalán nem szép.

2011. febr. 18. 12:46
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Jelenleg szőke hajam van (festett, eredetileg szőkésbarna vagyok), zöld a szemem. Sokáig feketére festettem a hajamat, sokkal jobban ált, úgyhogy már tervezem, hogy megint sötét színre váltok. Szerintem nem lehet általánosítani, mindenkinek más áll jól.. A képen lévő Magan Fox szerintem nagyon szép.
2011. febr. 18. 12:48
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
és miért gondolod, hogy attól, mert szőke és kék szemű vagy, nekünk evidens, hogy te nem vagy irigy? olyan nagy dolog ez? akkor már inkább szőke-barna, barna,fekete-kék. persze én sem utálom a fenti párosítást, csak nem kedvelem. kissé erős és nagyképű így kijelenteni...
2011. febr. 18. 21:24
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

:) sokkal szebb, mint szőkével, sokkal jobban kiemeli.

2011. febr. 18. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Hááát, ha nagyon világos a szem akkor elég démoni tud lenni, de szerintem szép. :)
2011. dec. 25. 15:51
 20/20 anonim válasza:

Szerintem gyönyörű!! Akár fekete/barna haj +kék/zöld szem

Kicsit tapintatosabb lehetnél, kérdező, mondjuk azt írhattad volna, hogy nem tetszik, de nem azt hogy utálom! (Én világos hajjal+kék szemmel mondom ezt!)

2023. aug. 8. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!