Fiuk! Kinek melyik jon be jobban: fekete vagy szoke csajok?
Figyelt kérdés
...mindeki a sajat velemenye szerint :P2009. febr. 12. 21:55
1/16 anonim válasza:
Fekete haj+kék szem (nem szürke, igazi kék) a legjobb. Persze a többi is számít.
5/16 anonim válasza:
Nekem pont a fekete nem jön be, az összes többi szín jöhet.
6/16 anonim válasza:
Nekem mindegy, ha szép és kedves.
de inkább fekete, mint az a plázacica-szőke.
7/16 anonim válasza:
Már bocs de szerintem nem minden szőke lány plázacica. Én is szőke vagyok alul pedig barna a hajam de nem vagy plázacica. Ha így álna hozzá mindenki akkor nem lenne a világon szőke nő csak fekete mert az nem plázacica.
Láttam én már fekete hajú plázacicát is. Ha nekik az a stílus és időelfoglaltság tetszik, hogy minden nap a plázába lógnak akkor hajrá.
Nem értem mért kell általánosítani..
8/16 anonim válasza:
Hát nemtudom, de engem többen megnéznek mióta fekete vagyok.
(Előtte szőke voltam.)
10/16 anonim válasza:
én szoke vagyok és véletlenul sem vagyok nyafka vagy rozsaszínben járo . szerintem meg kell ismerni az embert. és kész . nem kell a hajszín szerint megítélni valakit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!