Szép akarok lenni! Hogy kezdjek hozzá? Pár tanácsot kérnék! Maximum 3 hónapom van rá!
a baj az, hogy csúnya vagyok, sminkem spirálból áll, néha alapozó is(mert amúgy tiszta a bőröm pár mitesszert leszámítva), középhosszú barna hajam van, ami hullámos, ritkás és nem tudok vele mit kezdeni. A szemeim néha kékek, vagy zöldek, olykor szürkék és nem tudom kifesteni.
nagyon szépen köszönöm !!!!!
18/L
Nézegethetsz youtube-on is sminkvideokat én is onnan szedem az ötleteket.Használj szemceruzát,tust,különböző szinü szemhéjpúdereket.Kezdj el sportolni(na jó ezt pont én mondom,én is elakarok :D).Youtube-on hajötleteket is találsz.Változtass egy kicsit magadon,az rajtam mindig nagyot dob. =)
Öltözködésed általába milyen,hajat vasalni próbáltál már?
20/l.
Szia!:)
Én szívesen segítek neked írj privit és felveszlek msn-re!
18/L:)
Ha jól tudom, akkor már lehet kapni Bánfi hajszeszt kifejezetten nőknek. Próbáld ki, sokaknak segített, dúsabb lett tőle a hajuk. Esetleg a hajadra még kipróbálhatsz házi praktikákat is (ricinusolaj, tojás)
Az arcodra: a mitesszerekkel szerintem érdemes elmenni egy kozmetikushoz, vagy a drogérikában kapható maszkokat is megpróbálhatod.
Youtube-on nagyon sok sminkvideót találsz, nézegesd őket.
Ajánlom a következő oldalakat:
dorkasminkel.blogspot.com
sminkkel.com
szia,ha gondolod írj privit, és segítek garantáltan! :)
láthatatlanba tényleg nehéz, szerintem az alapozó is már önmagában elég sokat segít,lehet rossz alapozót használsz.Próbáld minél jobban kihúzni a szempillád,de ha gondolod elmehetnél kozmetikushoz és befesti a szempillád feketékre,és az is nagyon sokat dob az összhatáson!:) Tust szerintem mindenféleképpen használnod kellene youtube-n ha beírod hogy how to make eyeliner, how to make cat eye akkor kiad nagyon sok féle jót! Az mindenkinek jól áll aki fiatal. Szemöldököd milyen? mert hidd el az is elég sokat számít. Pl itt egy kép:
egy ilyen tök jó pl.
Esetleg a hajaddal csinálhatnál valamit! ha ritkás a hajad akkor leginkább a szép loknis hajak lennének neked jók! Biztos van neked is hajvasalód:) Lehet velük szép hullámos hajat csinálni. Youtube-n nagyon sok segítség van.. ha beirod hogy how to curl hair with straightener akkor is sokat kidob, pl itt van egy link,ez nagyon jó!
http://www.youtube.com/watch?v=w74e5aXrFs4
aztán már csak kikell bontanod a szálakat ha nem akarod h nagyon nagy loknik legyenek.. aztán rá kell fujnod a hajadra hajlakkot pl h tartós legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!