Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogszabályzó. De milyen?

Fogszabályzó. De milyen?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Azt mondta a fogorvos hogy fogszabályzo kell nekem. Én nem akarom mert nagyon csunya. Halottam már arrol hogy a fogad mögé teszik. Ez miben más? Hasznosabb vagy kevésbé?? Véleményeket lécci akinek van/volt.

2009. febr. 12. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha a fogsor mögé teszik az sokkal rosszabb mert nem fér el a nyelved és "kicseszi".Amugy meg attól függ hogy mit kell csinálni a fogaddal.Mert az is lehet hogy csak egy "drotot+ raknak oda és az alig látszik.?egy szerintem egyáltalán nem ciki,sőt szinte divat.
2009. febr. 12. 21:08
 2/10 A kérdező kommentje:
hát sztem nekem elég hülyén állna :S
2009. febr. 12. 21:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
ha nekem lenne fogszabályzóm, akkor eredeti drótos, és mindegyik kapocsra más-más színű gumikat rakatnék, hogy amikor mosolygok, akkor szivárványszínű legyen. :) nekem tetszik a fogszabályzó.
2009. febr. 12. 21:37
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem csúnya!!

Szerintem tök vagány a fogszabályozó, nekem 12 éve volt, akkor 14 voltam (kívülre volt ragasztva), én nagyon büszkén viseltem, imádtam.

Soha nem szóltak be miatta, mindenkinek tetszett, mondjuk akkor még elég ritka volt (ma már sztm fel se tünne az embereknek, annyira sokan viselik).

Az egyik kollégám 30 évesen rakatta fel.

A girbe-gurba fogsor sokkal csúnyább, mint egy fogszabályozó.

Rakasd fel és viseld büszkén, utána meg majd nézz bele a tükörbe milyen szép lett a fogsorod!! :)

2009. febr. 14. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezettten nem tetszik. Nekem is kelle, én az éjszakain gondolkozom. Úgy tudom az drágább. Tudja valaki hogy miylen árban van?
2009. febr. 14. 11:09
 6/10 anonim ***** válasza:
A nappali a drágább, én a 12 évvel ezelőtti árát tudom,nekem akkor 40 e Ft-ba került a nappali (mondjuk magánorvosnál).
2009. febr. 14. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen, én azt hittem sokkal drágább!
2009. febr. 14. 21:37
 8/10 anonim ***** válasza:
szija nekem volt sima fogszabim elöször nagyon féltem de utána meg nem akartam levetetni mindenki azt mondta milyen aranyos vagyok pedig nem volt minden szinű gumi benne pedig akartam csak az én fogorvosom nem engedte :(
2009. febr. 15. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan rakass, nekem is van és senkit nem zavar. Amit fogak mögé tesznek, attól tényleg nem fér el a nyelved.

Egyáltalán nem csúnya, mondjuk ez nézőpont kérdése, de sokkal visszataszítóbb a csálé fogsor, én egyszer tettem ismerőseimnek szavazásba egy olyan képet ami most a fogam (Fogszabályzó, tök egyenes) és a régit (csálé mint az állat) és mindenki azt mondta hogy össze sem hasonlíthatóan szebb a mostani.

És mellékesen megjegyzem, hogy nekem nem lehetett színeset csináltatni, mert ha tesznek rá gumit akkor nehezebb tisztítani, és én nem kaphattam.

Én most csináltattam, államiban 60e volt, + még mindkét fogsoron 4 ívcsere, alkalmanként 5e Ft vagyis az összesen kb. 100 e Ftban áll meg államiban. + még ha leesik valamelyik alkatrész, arra is árat számítanak, stb. stb. stb. De az már nem sok.

2009. febr. 17. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem is van tavaly május óta,és pont ezen a héten veszik majd le egyáltalán nem ciki és nem is fognak csúfolni miatta.Viszont ha girbe gurba fogaid lesznek annál inkább ;)
2009. szept. 15. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!