Egy 14 évesnél a 160 cm-hez a 49 kg ideális?
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 20:21
1/3 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok 164cm és 51 kg.Ugyhogy szerintem ideális.De nem a korodhoz kell nézni hanem a magasságodhoz a súlyt.
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen, de ha hízol még max 5 kilót akkor se lesz gond.
Ha nem mondják rád, hogy túl sovány vagy akkor ideális szerintem.
Én kövér vagyok, szóval inkább lennék vékony, mert idővel úgyis jönnek ám fel a kilók.
3/3 anonim válasza:
:D Nekem is pont ezek az adataim. Mondjuk az sem mindegy hogy az háj (Mert van olyan osztálytársam, aki 50 kiló és kb. 20 centivel szélesebb mint én) vagy izom. (Az izom sokkal nehezebb mint a háj) másrészt a csontozatod is lehet vékony, és akkor a csont is könnyű, ha izom sincs, akkor bizony 20 kg háj az sok. Úgyhogy az indexed teljesen jó, de igazából nem a kiló számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!