Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az mért jó ha nem nagy a mellünk?

Az mért jó ha nem nagy a mellünk?

Figyelt kérdés
Mekkora az esély arra hogy egy 11 éves kislány felnőtt korára magas, vékony lesz?11 évesen most magas vékony,de nővére és édesanya kövér és 160 cm-alatt van
2011. febr. 16. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Valahogy a kérdésed, meg a kiegészítő irományod totálisan nincs összhangban.. XD

Lehet az apjára, vagy valami régebbi ősére ütött, de az is lehet, hogy ha nem vigyáz, 18 éves kora után elkezd gömbölyödni, mert így szokott ez lenni...

De mi van a mellekkel??

Nekem amúgy nincs az a nagyonnagy mellem, 90-es mellbőségem van és mégis e miatt sokszor bajos a ruha, vagy ingvásárlás. Én örülnék, ha kisebb lenne...

2011. febr. 17. 10:11
 2/4 A kérdező kommentje:
véletlenül irtam a kettőt külön
2011. febr. 17. 12:35
 3/4 anonim ***** válasza:
arról hallottál már hogy nem csak a közeli rokonunkra hasonlíthatunk? biosz órán ezt tanítják. hordozhatunk magunkba őseink génjeit. és nahát, a gyerek megkaphatja az övét is. lehet hogy még csak nem is a nagyszülőre, vagy a dédszülőre fog hasonlítani, hanem az ükre. meg van az esélye, főleg hogy ha tesz is érte. de a kérdést akkor sem értem.
2011. febr. 17. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem még nincs bioszom
2011. febr. 17. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!