Szép lány? (kép linkelve)
2011. febr. 16. 19:26
11/30 anonim válasza:
Nagyon szép. Ha nem lenne festve a haja 8/10, így 7/10
12/30 anonim válasza:
19-22 lehet, szép az arca, tetszik a stílusa, de a haja nem, és ijesztően sovány
13/30 anonim válasza:
szerintem egyáltalán nem szép....eddig majdnem mindenkinek tetszett...pontozzatok le ha akartok...de néztem a képet és egyszerűen nem találtam rajta a szépséget
14/30 hot_kiss válasza:
Egyántalán nem ronda, sőőt szép isnagyon, de valahogy nem fogott meg. Szerintem vakolat nélkül (vagy csak más vakolattal) és más ruhákban szebb lenne.
15/30 anonim válasza:
Szerintem is szép, kb. 18 lehet. Kicsit kevés a haja, és a combjai tényleg vékonyak.
16/30 anonim válasza:
nagyon szép, 19-22 körüli, az alakja is igen jó, miről beszéltek??? (féltékenység?!) most komolyan, amikor ide irogatnak 175 magas lányok 55-56 kilóval mindenki mondogatja, hogy pont jó, pedig az aztán tényleg vékony, ennek a lánynak nem sok látszódik az alakjából, már a ruha szabása miatt sem, meg persze a kép miatt sem, de ami látszódik az tökéletes.
17/30 anonim válasza:
Uh.. mintha magamat látnám, csak én kicsit husisabb vagyok és barna hajú. Amúgy 25-nek saccolom mert én is annyi vagyok. :)
20/30 anonim válasza:
Ha 30 másodpercen keresztül nézed az arcát akkor szinte lejön róla a smink, és látod h bűnronda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!