Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kimérős parfümről mi a vélemén...

Kimérős parfümről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2011. febr. 15. 06:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk már mindenki azt használja (én,férjem,sógorom,anyósom)

Nekünk bevált!

2011. febr. 15. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Utánzat.
2011. febr. 15. 09:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Tudom,hogy utánzat,de ugyanolyan illata van mint a jóval drágábbnak.

Nem mindegy, hogy tízezrekért vagy csak pár ezer forintért vesz magának az ember jó illatú parfümöt.

2011. febr. 15. 10:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem Armani Code van onnan, szinte ugyanaz, mint az eredeti. Persze van olyan is, aminek köze nincs az eredetihez, de azt nyilván nem veszem meg. Ha tetszik, vedd meg. Én fújkálok ezerrel, egyszerre kb 6 fajta parfümöm van. Persze nagy része az eredeti, de ha nem nagyon érződik a különbség, akkor nem zavar, hogy utánzat csak.
2011. febr. 15. 10:18
 5/8 anonim ***** válasza:
Ki kell fogni a jókat, van köztük szar is.
2011. febr. 17. 17:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a másolatokat azért nem szeretem, mert gyorsan elillannak/ megsavanyodnak.

Akik vettek és azt mondják hogy jó, azoknál ez nincs meg? És ha nincs, akkor honnan vették a parfümöt?

2011. febr. 17. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Mondom valamelyik szar, valamelyik meg kifejezetten jó.

Én is fogtam már mellé, de volt olyan is ami sokáig megmaradt és nagyon jó illata volt.

2011. febr. 17. 19:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Armani Code-os vagyok. Én a Duna Plaza-ban vettem. De úgy láttam van már a Westendben is ugyanennek a cégnek üzlete.
2011. febr. 18. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!