Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet szőrtelenítő krémet...

Lehet szőrtelenítő krémet (rózsaszín veet) használni a nemi szerv leborotválásához?

Figyelt kérdés
Úgy értem a szeméremajkak körül meg egészen belül is tehát az egész nemi szervet nem csak a szeméremdombot. Én már megcsináltam párszor és nem lett semmi bajom, de néha érzek csípő érzést valahol a szeméremajkaimnál, ami elmúlik amint lemostam a krémet. Nem lehet valami maradandó bajom a használatától?
2009. febr. 11. 20:54
 1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az nem nagyon tesz jót!:-/ De ha jól tudom ezt írják is a doboz/krém tubus hátuljára!
2009. febr. 11. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én meg mindig veet szőrtelenítővel (ami érzékeny bőrre van) szedem le a szeméremdombról, vigyázva hogy be ne jusson. A maradékot meg borotvával. Ha letelt a hatóidő a spatulával szedd le, aztán töröld le papírral és csak utána zuhanyozz le így biztos nem megy semmi a hüvelybe.
2009. febr. 11. 21:13
 3/5 anonim ***** válasza:
49%

A baktériumokból és tejsavból álló természetes intim flóra nem csak a hüvelyben van jelen hanem a szeméremajkakon is. A vegyi krémmel tulajdonképpen megölöd.. Bajod önmagában ettől nem lesz, de a fertőzésekre hajlamosabb leszel.

Én a hüvelybemenet környékén borotvát sem használok. Nem érdekel mi a "trendi".

2009. febr. 12. 10:25
 4/5 anonim ***** válasza:
64%
én gyantázom.. fájdalmas nem mondom, hogy nem... de sokáig sima...
2009. febr. 12. 14:19
 5/5 anonim ***** válasza:
44%
Krémet nem javasolnám. Konkrétan feloldja a szőrt.
2009. febr. 15. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!