Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet kapni Body sprayt?...

Hol lehet kapni Body sprayt? Milyen boltokban?

Figyelt kérdés
Egy barátnőnek volt egy tök illatúja, a DMből, de azt most beszüntették. 1 féle volt az egész DMben... Hol lehet kapni, ahol esetleg választék is van?
2011. febr. 13. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Minden illatszer boltban kapható.
2011. febr. 13. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Dezodorra gondolsz?
2011. febr. 13. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem. Olyan, mint a parfüm, tehát fújni kell, de lényegesen több van benne, és talán az illata sem olyan koncentrált. És nem is olyan drága.
2011. febr. 13. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Avonnak is volt olyan régebben. mostanában nem láttam katalógust szóval nem tudom hogy van e, de nekem volt is jópár kicsit felfrissülni jó volt, de nem tartós az illatuk.
2011. febr. 13. 20:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Testpermetnek is nevezik. Teszveszen és vaterán sok avonosat árulnak. Nekem marokkói rózsás van, nagyon jó az illata :)
2011. febr. 13. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!