Olyan van, hogy az ember szem színe változik?
Figyelt kérdés
Nekem kicsi koromba barna volt és most zöldes barnás hogyha 10 megapixeles képe csinálok full barna, de ha 3 megapixeles telefonommal naon zöldes főleg ha a fény felé nézek :S2011. febr. 12. 20:17
11/17 anonim válasza:
amúgy ne zavarjon senkit hogy a legtöbb kisbabának kék a szeme!
amúgy igen, anyának ha ideges akkor zöld a szeme, ha boldog akkor kék, ha olyan snassz vagy álmos akkor szürke (:
12/17 anonim válasza:
Nekem is változott.:) Kis koromban tengerkék volt. Most meg olyan szürkés zöld:)
13/17 anonim válasza:
Nekem három éves koromig kék színű szemem volt, majd bezöldült :DD
Mikor kék pulcsiban vagyok, akkor kékes színű, de egyébként zöldes színű máskor :D
14/17 Jboti válasza:
Szia! Nekem valamikor kékes pár perc múlva inkább türkiz, még később zöld... nem tudom, hogy ez normális-e... 12/F
15/17 anonim válasza:
Persze, hogy van. Eleve csecsemőknek kék,utána változik.
16/17 Purple Girl válasza:
Létezik!
Ha én békés vagyok és boldog szürke a szemem. Ha mérges, és agresszív zöld a szemem. Ha szomorú vagy csalódott vagyok akkor meg kék. 😂
17/17 Stefan97 válasza:
Nem tudom száz százalékosan megállapítani,lehet hogy csak én látom így de az én szemem színe általában világos arany barna színű (mint a Cullen vámpíroké), de ha szomorú vagy dühös vagyok akkor inkább tűnik zavaros zöldes barna színűnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!