Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Star Nature vattacukros...

Star Nature vattacukros parfüm mennyire tartós?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

mármint meddig marad meg az illata?

Kb. 10 percig xD

Nem viccelek, kifújod, utána el is illan az illata :(

2011. febr. 11. 19:46
 2/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem veszem meg, köszi.. Pink Sugart nem tudod hol vehetnék legolcsóbban? (eredetit persze)
2011. febr. 11. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:

online:

[link]

Elég drága :D

2011. febr. 11. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem annyira rossz parfüm :D rajtam sokáig megmaradt :D
2011. febr. 11. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
95%

Haha :)

Én is megvettem, mondván ugyanolyan mint a Pink Sugar.

Hááááát, tényleg az illata nem sokban tér el az eredetitől, de nem marad meg az illat. Szerintem max 1 órát ha kibír, de azt is úgy hogy akkor érzik, ha közel hajolnak hozzád.

Én megvettem 700Ft nem a világ....(Már akinek.)

2011. febr. 11. 20:31
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is az van.. én nagyon szeretem, de tényleg nem marad meg sokáig.:(
2011. febr. 11. 23:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Én tegnap délelőtt vettem vattacukrosat és kókuszosat. Tesztelésként ráfújtam egy zsebkendőre, és még ma is egy nap után érzem az illatát.
2011. aug. 11. 12:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyszerű ez a vattacukros parfüm - annak ellenére, hogy olcsó, nagyon tömény, és tartós. Mikor kifújom, az első 3 órában szinte émelygek tőle, utána halványodok, de 6-8 órát simán kibír. Vetekszik a méreg drága Pink Sugarral.

Lehet, bőrtől, egyéntől is függ, hogy kin mennyire tartós, mennyire illatozik.

Szerintem ez egy nagyon erős, ütős illat.

A többi Star Nature parfüm (pontosabban kölni)is nagyszerű - nekem még eperkrémes van, az is intenzív.

Nekem legalább is beváltak. Próbáljátok ki ,legtöbb üzletben van próbafújás lehetőség - egy napig ellenőrizhetitek - tetszik-e tartós-e. Aludni kell rá egyes. Ha bevált, akkor már érdemes kiadni rá az ezrest!

2011. aug. 14. 23:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap kaptam egy üveggel belőle. De csak mert parfümöt rendeltem és a pink sugar is az esélyek között volt, de nem azt választottam. erre a hugom vett nekem egy nature start meglepetésként, mondván, hogy az Aquolinara nincs pénze, de hátha ez is jó. ÉS szerintem nagyon jó. Nem is gondoltam volna. Reggel magamra fújtam, 5 elmúlt és még érzem. Meglepődtem:D 990 ft-ért.
2011. szept. 19. 17:39
 10/12 Anita976 ***** válasza:
100%
A star nature vattacukros parfümnek semmi köze az aquolina pink sugarhoz. Aquolina utánzat a chat dor sweet ( [link] ) a két illat tök más. Amúgy mivel ezek elég erős illatúak tovább is tartanak, mint pl egy könnyed illat, kérdés ki akar bűzölögni órákig :D
2011. nov. 13. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!