Szőrös vs szúrós? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sötét hajam van,így a karomon is jobba látszanak a szőrszálak,nem olyan vészes,de engem zavar.Már egy ideje szőrtelenítem(gyantával->így már ritkult is egy kicsit),de amikor nő vissza "borostás" :S
Fiúk titeket zavar ha szőrös egy lány karja,vagy inkább szúrjon?
Én lány vagyok, de szerintem ez sok mindentől függ. Nekem nagyon erősen szőrös volt a kezem és ráadásul sötét színű.Igy én gyantázom. Amikor kicsit is nő vissza akkor is legyantázom. Tudom, hogy picit várni kell, hogy lehessen, de nem szúr különösebben.
Az a fiú aki azt mondja, hogy nem baj ha szőrös a kéz akkor szerintem ő nem olyanra gondol amikor a lánynak már szinte annyira szőrös mint egy fiúnak.
Mert én is azt mondom ha picit szőrös nem kell legyantázni. Nekem barátnőm azt mondta, hogy olyan a kezem mint a majomnak. Persze azért ennyire durva én se voltam, de én is jobban érzem magam igy, hogy nincs szőr a kezemen.
Én a karomon szőkítem a szőrt. Kb. 5 hetente elég.
Bekenem nivea krémmel(tégelyessel,ami nem folyik)majd arra kenem rá a már összekevert szőkítő krémet(melírpor + oxy).Hagyom hatni 5 percig és lemosom.
Ha időközben kezd darabos lenni a kezeden a krém elkenheted újra.Ha közben máshol is olyan lennél(pl ujjaid)gyorsan mosd le,mert kellemetlen érzés lesz!
A végén ha fehérebb lenne a bőröd ne aggódj,pár perc és visszaáll eredeti színére.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!