21/27 anonim válasza:
nagyon szép :) bár szemöldöködön tényleg van mit javítani.
22/27 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű, a szemöldököddel meg semmi baj nincs.
24/27 anonim válasza:
kevesebb smink és természetesebb szemöldök és szinte tökéletes :)
25/27 anonim válasza:
Tök átlagos barna, de - mint minden szem - ez is szép. Egyébként nekem is látszik alulról a szemem fehér része, ha kicsit lehajtom a fejem, de normálisnak érzem magam.:D
26/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon szépek! A szemöldököd szerintem is sokkal jobb lenne természetesebben, de a sminked igazán szép!
Azt megkérdezhetem, h milyen szemceruzát használsz? És mennyi ideig marad fenn a "vizes részen" ? :)
27/27 A kérdező kommentje:
A szemceruzám Miss Sporty 001 magic, spirál Rimmel London Max Volume Flash (ezen a képen). Amit legjobban szeretek az a Maybelline New York-tól a The Colossal Volum Express, attól nem ilyen "csomós" :))
Köszi a válaszokat!
2011. febr. 15. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!