Kaposváron jó szolárium?
Figyelt kérdés
Te hova jársz? Melyiket ajánlanád?2011. febr. 7. 15:07
1/5 anonim válasza:
Fő utca 12.:)Én ma vettem épp bérletet és 9 perc után már elég jó színem lett.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem mondod? De gondolom neked akkor alapból kreolosabb a bőröd?!
2011. febr. 9. 19:55
3/5 A kérdező kommentje:
Árakat tudnál írni? Kedvesek a lányok? Én totál kezdő vagyok:$ nem akarom, hogy rajtam röhögjenek..
2011. febr. 9. 19:59
4/5 anonim válasza:
Nem,fehér vagyok.Sötétszőke haj+barna szem és nagyon fehér bőr.Nyáron is könnyen szoktam barnulni,még csak leégni se égek.Megint elkezdtem szolizni és csodálkoztam is,hogy nem égtem le,pedig fél éve,hogy nem szoliztam.
5/5 anonim válasza:
Igen,most egy középkorú hölgy volt ott és rendes volt,nem kell félni,hogy kinevetnek.Miért tennék?:)
Amit most vettem bérletet,az 15 egységes bérlet.3 percenként van és a bérlet 45 percre szól.Ez volt 3700 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!