Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Volt innen valaki Sütő Enikő...

Volt innen valaki Sütő Enikő modell iskolájában? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 16:38
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én jártam hozzá, de az egesz idő alatt semmit sem tanultunk. Kétszer er volt jarasgyakorlás óra,de senkit sem javított ki. A fotók is szintén rossz minőségűek voltak, sehova sem használhatóak. Jártam egy modellügynökségnél és mondták hogy ezzel az iskolájával nem érek semmit mivel tudják milyen is ez az iskola. Szóval újra kell járnom valami komolyabba. Pénzkidobás az egész, csak a pénzre megy, ja meg, hogy a végén legyen ki előadja a műsort a Duna palotában. Végül valamelyik Tv csatorna lehozza, hogy mekkora sikert aratott az előadás.
2019. jan. 23. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!