Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdekelne, hogy az emberek...

Érdekelne, hogy az emberek kit tartanak példaképnek?

Figyelt kérdés
Én például példeképnek tartom Rubint Rékát, mert szerintem emberfeletti dolgokat művel ez a szuper csaj, hihetetlen, hogy kismama létére milyen fitt és nem hagyja cserben a rajongóit! Szerintem követendő példát nyújt még Freire Szilvi volt szépségkirálynőnk, mert okos és hangoztatja a tanulás fontosságát, ő magának is több diplomája van és folyamatosan képzi magát, arról nem beszélve hogy több nyelven is beszél! Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ti kit tartotok példaképnek??
2011. febr. 6. 10:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Akkor te nagyon szerencsés ember vagy:)
2011. febr. 6. 15:52
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs példaképem, magamat adom.
2011. febr. 11. 19:07
 13/13 anonim ***** válasza:

hmm. anyukám elsősorban. persze apukám is, de mégis anyu szült meg, ő hordott ki, ő bajlódott velem többet.

de egyébként nincs példaképem. maximum Keira Knightley, őt közel érzem magamhoz, bár nem akarok rá hasonlítani sem életpályában, sem külsőleg, soha nem is akartam.

2011. febr. 18. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!