Hogy nézhet ki így valaki 17 évesen? Én teljesen őszintén mondom hogy 40-nek hittem.
2011. febr. 5. 16:05
1/17 anonim válasza:
hát kb.40-nek néz ki.
de ez nem is szép.
3/17 anonim válasza:
Igen, elég átlagos feje van, ahhoz képest...
És tényleg 30-40-nek néz ki.
De ami számomra a legröhejesebb, hogy nincs dereka még úgy sem, hogy fél méteres kilengéssel riszálja a seggét :D
4/17 anonim válasza:
Hát kb úgy néz ki, mint egy 30-40 év körüli hölgy, aki jól tartja magát =) B@sszus, hol tartunk mi most?/oO Ez azért nem semmi. Tényleg nem néz ki 17 évesnek =S De még huszonévesnek sem. És ez azért szomorú. Mondjuk én annyira nem szoktam ilyenekkel törődni. De ha ilyet lát az ember, azért csak megjegyzi amit gondol=).
Vagy lehet csak a smink, meg a ruha öregítette (?)
5/17 anonim válasza:
minimum 30-nak néz ki, én annyi vagyok és simán az én korosztályomba sorolnám.
6/17 anonim válasza:
szerintem a szája miatt
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..
7/17 anonim válasza:
Nem csúnya, de annyira nem is szép, hogy megnyerjen bármilyen szépségversenyt. És tényleg jóval többnek néz ki a koránál ezeken a képeken.
8/17 anonim válasza:
Szerintem előnytelen neki a smink... De tényleg idősebbnek néz ki.
9/17 anonim válasza:
Ő nyert??? Ez a lány nem szép, koravénnek néz ki (én is inkább egy magát jól tartó 40-esnek néztem), és még az alakja sem jó...
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!