11/34 anonim válasza:
ilyen hajjal lány ? ezt hogy képzeltétek ?:D ésszel már :D
+ ádám csutka bazz :D figyeljetek már :D
19F
12/34 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok :D
2011. febr. 5. 15:24
13/34 anonim válasza:
na ebből a képből rengeteget megtudunk állapítani..
én is azt hittem,hogy lány vagy már akartam ajánlani,hogy szedess 1 szemöldököt..
14/34 anonim válasza:
de am sztem jól fogsz kinézni,pár év múlva..és szép az arcbőröd is. nem pattanásos:)
15/34 A kérdező kommentje:
most komolyan lánynak néztek? :O :(
2011. febr. 5. 15:29
16/34 anonim válasza:
Hát egy ilyen nem is tudom milyen képből nehezen lehet leszűrni akármit is. De amúgy jófejnek tűnsz.
18/34 anonim válasza:
Én egyből tudtam hogy fiú vagy:D Nem is értem hogy néztek lánynak. Amúgy meg hol kéne hogy szőrös legyen? Meg szerintem a szemöldökéből is látni hogy nem lány.
Nincs veled semmi baj Kérdező csak nem sokat látni a képből. :)
19/34 anonim válasza:
ha nem lenne akkora szemöldököd simán elmennél egy csúnya kislánynak:D
osztálytársam leszopatna:D szerinte 14éves korig teljesen mind1 mert ugyanúgy néznek ki a fiúk lányok szinte (:
20/34 A kérdező kommentje:
:)
2011. febr. 5. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!