Jelenleg (es valaha) kulfoldon elo olvasok! Mennyibe kerul nalatok egy kozmetikai kezeles, egy hajvagas stb?
En ma ertesultem rola, hogy itt (Belgium) egy normal arctisztito kezeles 50 euro, egy hajmosas-szaritas (vagas nelkul!) pedig 25 euronal kezdodik.
Erdekelne, mashol hogy megy ez, ugyhogy aki kulfoldon el(t), es igenybe vett ilyen szolgaltatast (vagy csak hallott az arakrol), legyen szives irja be, mennyibe kerult, erdekelne! :)
szlovákiai vagyok, 3hetente járok kozmetikushoz: arctisztítás, szemöldök igazítás és hónalj gyantáztatása nekem 15 € -ba jön bele.
Amióta euro van nálunk még nem voltam fodrásznál, de most fogok menni és lesz hajmosás, festés, szárítás, vágás és kb. 10-13 €-nál több nem lesz. :)
szia! en romaniaba lakom es itt a hajvagas hosszu hajnal 3,75 euro...ez csak vagas hajmosas nelkul :)
geles mukormok 13-17 euro itt mar hosszabbitott mukoromrol beszelunk mintakkal! 1 perc szolariumozas 0,25-0,40 euro:) en most ennyit tudok de meg majd irok
pusz:P
amugy nalatok nagyon dragak.. nah de lehet hogy tobb a fizu mert nalunk elelg keves a minimal ber is..:(
Szia
Walesben elek, valtozo
"normal szalon"
haj: 20-25font
arckezeles masszazsal,mindennel kb 30-35 font
"puccos szalonban"
haj: 40-170!font
arc: u.a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!