Jól áll egy huszonhét éves férfinak az olyan haj, mint ami Justin Biebernek van?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 21:23
3/10 anonim válasza:
12 évesen: Talán
27 évesen: Ha ilyen megfordul a fejedben, akkor komoly problémáid lehetnek...
4/10 anonim válasza:
Szerintem senkinek nem áll jól. Olyan b.uzis. :(
6/10 anonim válasza:
Jól állna. Ez a haj nem korhoz kötött. én 14 éves koromtól kisebb nagyobb váltásokkal mindig ien hajat vágok magamnak. Soha nem szólták meg.
A többinek meg: Nem azt kérdezte h b*zis meg ien süket dumák. Hanem h illik-e a korához.
7/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó - én lány vagyok -, hanem egy ismerősömről.
(képet sajnos nem tudok mutatni, de a belinkelt frizura jobban állna neki.)
2011. febr. 2. 08:55
8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy jól állna az arcához, de engem pl. a hideg ráz attól a hajtól. (: Viszont amit az ötödik válaszoló linkelt, az tényleg nagyon jó.
22L
9/10 A kérdező kommentje:
Ovális alakú, de kicsit "pufi" arca van.
2011. febr. 3. 09:00
10/10 Kalos válasza:
persze hogy jól állna ha tiszta bénának akarna kinézni és azt szeretné hogy az emberek melegnek néznék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!