Miért mondják az emberek egy 13-14-15 éves lányra hogy úgy néz ki mint aki 18? ! A Sminktől?
És az miért jó, ha idősebbnek néznek a korodnál?
Gyorsan "öregszel"?
13 évesen 13 évesnek kell kinézni, miért sminkelitek magatokat? Örüljetek, hogy még nincs rá szükség!
Tinikoromban engem is jóval idősebbnek néztek, és rettentően zavart. pedig nem festettem magam, a koromnak megfelelően öltöztem. most 23 éves vagyok, és az az elképesztő, hogy most meg homlokegyenest az ellenkezője van. nagyon sokan nem hinnének 17-19-nél többnek. cigivásárlásnál nagyon sokszor elkérik a személyimet. egyszer előfordult, hogy megkérdeztem a boltos fazont, mielőtt odanyújtottam neki a személyimet, mégis mennyinek vél. közölte, hogy úgy 17-nek. amikor meglátta a valós koromat, elkerekedett a szeme. bulikban rendszeresen kamaszok hajtanak rám. egyszer megkérdezte egy srác, hogy melyik gimibe járok. amikor közöltem vele, hogy nem tudom még, majd az attól függ, melyikben kapok tanári állást, ugyanis csak másfél év múlva diplomázom, na akkor látni kellett volna az arcát.
egyébként a tini lányok sokszor tűnnek idősebbnek a valós koruknál, mert ők korábban érnek, mint a fiúk. bár erre manapság az indokolatlanul nagy mértékben használt smink és kihívó öltözék is rátesz egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!