Mit kell tudni a szolizásról, ha jövő héten megyek először?
mennyi időre érdemes menni,ha elég fehér a bőröm, álló- vagy fekvőbe, hoy működik a fizetés? valami zsetonos rendszerről tudok. Le kell vetkőzni teljesen, van erre egy külön helyiség? Bugyi+melltartóban, vagy leveszitek azokat is?
Köszönöm, és elnézést hogy ennyire butának tűnök. ja a célom egy szép napbarnította bőr, nem szeretném túlzásba vinni!
20L
külön kis helyiség van, ahol le kell vetkőzni-amennyire akarsz, én nagyon vékony, "spagetti pántos" bugyiban szoktam- onnan tudsz belépni-feküdni a szoliba
én személy szerint jobban szeretem az állót, kényelmesebb, nem izzadsz bele, stb. ráadásul majd ha több időre mész (pl. 20 perc),még forgolódni is kell benne
az állóban felül van két fém kis karika, amiket fognod kell, hogy az oldalad is barnuljon.nekem ez az első alkalommal fel sem tűnt:)
szóval én az állót javaslom
20Ł
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!