Mit tegyek rohadt szőrös vagyok?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. nagyon szőrös vagyok de tényleg a lábam rohadt szőrös, a nemi szervem körül, a seggem, a szemöldököm rohadt dzsungel. az iskolába a lányok 90% a undorodik tőlem, de a szüleim azt mondják h ez így férfias. nem tom mi legyen rohadt sokat piszkálna ezzel suliba:s:s2011. jan. 30. 14:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem hormonális probléma, talán orvos tud segíteni hormonkezeléssel. Egyébként vannak lányok, akiknek tetszenek a szőrös srácok.
2/4 anonim válasza:
Serdülsz.Nyugi nincs itt semmi gond.A kis 13-14éves lányoknak még nem tetszik az ilyen,de 3-4év múlva majd fog:D
3/4 anonim válasza:
Hát ezen nagyon jót röhögtem :D:D:D
Köszönöm :D:D
4/4 anonim válasza:
Mintha az öcsém lennél :D
Én is 14évesen tartottam ott.. Gondoltam h a farmertól majd kopik a combomon lábamon seggemen a szőr.
De semmit nem segített.
Hormonális eredetű nem lehet mert ha a családban vki volt átlagon felüli szőrzettel rendelkező akk lehet pont te örökölted.
Nekem nem gáz mert tesi már nincs nekem suliba. Meg amíg volt hosszú naciban voltam mindig.
A kislányokkal meg nem foglalkozz nagyon tudatlanok még és csak azt tudják h ciki ez meg amaz.
1 felnőtt lánynak felse tűnne.
Viszont arra felhívom a figyelmed h mellkasra figyelj oda meg hátra. Ott már én is azt mondom h túlzás. De a farkad körül letolod 0ással lábon maradthat seggen is.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!