Melyik a legszebb köröm? (kép)
2011. jan. 29. 13:35
1/13 anonim válasza:
hűűha én alig tudok választani. :D ha muszáj lenne, akkor 2., csak fehér pöttyökkel. :)
2/13 anonim válasza:
Első és az utolsó tetszik, a középső kevésbé, másrészt nem előnyös ha alul van a minta, mert csúnya lesz ha lenő a köröm. :)
3/13 anonim válasza:
Sorrendben 1, 3, 2.
Az első tökjó.
A harmadikban nekem már sok a csillám, az elsőben levő geometrikusabb fehér részek is jobban tetszenek.
A másodikban a fekete pöttyök annyira nem jönnek be, esetleg színesen jobb lenne.
5/13 anonim válasza:
a 2-es semmiképpen, az olyan van is-nincs is
a 3-mas vad, de mégis egyszerű
az 1-es, pedig szép, nőies és egyszerű is
ha pontozni kellene 1-5-ig akkor:
1. 5 pont
2. 1 pont
3. 3 pont
6/13 anonim válasza:
Nekem a harmadik tetszik a legjobban.
Szép a színe,meg szeretem az ilyen csillogós mintákat :)
Az első is szép,csak nekem a fehér csík miatt kicsit furcsának és egyszerűnek tűnik.
A második sem csúnya,csak olyan egyszerű,
olyan mintha nem is lenne,meg a fekete szín
nem illik rá.
Ha pontoznom kellene (1-5):
Első 3
Második 2
Harmadik 5
7/13 anonim válasza:
talán a harmadik a legjobb utána a második és utána az első. bár én alapból nem szeretem a szögletes körmöt..
9/13 anonim válasza:
Én nem vagyok a műkörmök híve, szóval a másodikat választanám, mert az a legegyszerűbb, de az is fehér pöttyökkel tetszene jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!