Lányok! Milyen magasak vagytok? Elégedettek vagytok?
Ha választhatnál, mekkora lennél?
Kort is kérek:)
19:02es vagyok.
Kérdező te mennyi vagy? és elégedett vagy?:D
19:04-es vagyok.
Igen elégedett vagyok, pont jó méret:) Lapos cipőhöz is és magassarkúhoz is egyaránt.
Kíváncsi voltam mi az "álommagasság" a mai nők körében! Most már tudom:) Én 166 cm vagyok és 170 centi a vágyam!
Még jöhetnek válaszok:D
"172 cm, elégedett vagyok vele, laposban szerintem teljesen ideális és imádom a hosszú, vékony lábaim :) amúgy csak a magassarkúk miatt 168-ra "összemennék" :)"
ezt hogy érted, h összemennél?
173
20/L
Engem sokáig zavart, ill. a magassarkú miatt én is lennék alacsonyabb pár centivel - nem is szeretek ilyet hordani... Például ha van valami esemény rossz, hogy sok srácnál így magasabb leszek -.-'
ja értem:)
Még írhattok!
163cm magas vagyok, ez néha jó mert azért szeretek ilyen magas lenni,de néha pl. amikor a 3.os öcsémért megyek a suliba kicsit fura hogy pár osztálytársa magasabb nálam de azért elégedett vagyok vele de szeretnék legalább még pár centit nőni,de nem sokat
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!