Szerintetek szépek ezek a műkörmök? (KÉPPEL)
2011. jan. 28. 15:33
1/9 anonim válasza:
mint alkotás szépek, de a mindennapokban nem hiszem, hogy tudnék ilyennel élni. :)
26/l (műkörmös tanuló)
2/9 anonim válasza:
szépnek szép, nekem is hegyes van, de erre már én is azt mondom, hogy túlzás, ezzel aztán tényleg nem lehet mit csinálni, csak egész nap a tv előtt ülni:P
bár az első szerintem inkább verseny köröm. de az formája....:S:S
22L
3/9 anonim válasza:
első vagyok
az a köröm egy edge forma :) amúgy nagyon szép!
5/9 anonim válasza:
szépek szerintem és nem csak tvzésre. meg kell tanulni bánni vele és akkor szinte mindent lehet vele csinálni.
6/9 anonim válasza:
Nagyon szépek de a hétköznapi életben nem túl jó őket viselni:)
7/9 anonim válasza:
Én személy szerint egy egyedi, illetve elegánsabb, szolídabb műkörmöt joban értékelek, mint pl. egy ilyen hegyes körmöt.
Én ettől hányni tudnék. Olyan szépen kivannak díszitve, aztán elrontják ezzzel a fazonnal :(
Komolyan. Ezek a köröm"formák" olyanok mint a Nyuszim körmei vágás előt :D
8/9 anonim válasza:
Szépek,habár gondolom nem utcai és hétköznapi viseletre tervezték ezeket sem...:-S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!