Hogy tudnék beöltözni spongyabobnak?
Mondjuk egy ilyen jelmezt
Egy sárga lepedőből tudsz csinálni...a mintát pedig vagy színes kartonból ráragasztod...vagy textil festékkel megfested...
Vagy két nagy karton papír(amekkora vagy akkora kell)
ami fontos kocka alakú legyen...
az elejét filctollal,színes ceruzával megrajzolod,kiszínezed vagy több színes kartonból kivágod a mintát és ráragasztod...Ez megy előre a hasadhoz...egy cérnával pedig össze kötöd a másik kartonnal fent a jobb és a bal sarokban ami fontos hogy a kettő között legyen annyi hely hogy kiférjen a fejed(mint egy póló úgy)és a hátára szerintem nem kell minta...
VAGY
felveszel egy sárga pólót amire rajzolsz ilyen foltokat(mint ami spongyán van)
felveszel egy barna nacit,fekete övet,piros nyakkendő és már is kézen vagy :D még annyit tudsz csinálni hogy befested az arcodat sárga temperával...:D
Itt ha lejjebb mész, ott lesz egy csomó kép különböző spongyabob jelmezekről, ha ráklikkelsz, a leírást is kidobja.
De ha beírod google keresőbe, h how to make spongebob costume, kiad egy csomó találatot, az első oldalon lévőket átfutottam, és szerintem mind elég jó.
ez a legjobb:) és így lehet szexis is:)itt nézd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!