Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék beöltözni spongyab...

Bella98w kérdése:

Hogy tudnék beöltözni spongyabobnak?

Figyelt kérdés
Farsangkor Spongyabobnak akarok öltözni.Egy kölcsönzö oldalon lattam meg a jelmezt es tetszett az otlet.Sajat keszitesuleg hogy oltozzek be?amit konnyen beszerezhetnek...
2011. jan. 25. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy ilyen jelmezt

[link]

Egy sárga lepedőből tudsz csinálni...a mintát pedig vagy színes kartonból ráragasztod...vagy textil festékkel megfested...

Vagy két nagy karton papír(amekkora vagy akkora kell)

ami fontos kocka alakú legyen...

az elejét filctollal,színes ceruzával megrajzolod,kiszínezed vagy több színes kartonból kivágod a mintát és ráragasztod...Ez megy előre a hasadhoz...egy cérnával pedig össze kötöd a másik kartonnal fent a jobb és a bal sarokban ami fontos hogy a kettő között legyen annyi hely hogy kiférjen a fejed(mint egy póló úgy)és a hátára szerintem nem kell minta...

VAGY

felveszel egy sárga pólót amire rajzolsz ilyen foltokat(mint ami spongyán van)

felveszel egy barna nacit,fekete övet,piros nyakkendő és már is kézen vagy :D még annyit tudsz csinálni hogy befested az arcodat sárga temperával...:D

2011. jan. 25. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
1. válaszoló vagyok...ami még eszembe jutott hogyha a ruhás megoldást választanod akkor nem muszáj az arcodat kifesteni sárgára...azt is csinálhatod hogy karton papírból megcsinálod a fejedet kocka alakúra mint egy álarcot csak a szemednek vágjál ki nyílást hogy azért lássál :D
2011. jan. 25. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:
szerezz be egy barna rövidnacit, egy fehér inget és egy piros nyakkendőt.. az arcodat fesd be sárga arcfestékkel rá szeplőkkel, a szemed körül fehérítsd ki, esetleg rajzold rá a szemhéjadra spongyabob szemét, vagy vegyél sárga kartonpapírt, abból vágj ki akkorát h ráférjen a fejedre, rajzold meg és vágd ki a szemeit:)
2011. jan. 25. 21:55
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt ha lejjebb mész, ott lesz egy csomó kép különböző spongyabob jelmezekről, ha ráklikkelsz, a leírást is kidobja.

De ha beírod google keresőbe, h how to make spongebob costume, kiad egy csomó találatot, az első oldalon lévőket átfutottam, és szerintem mind elég jó.

2011. jan. 26. 01:01
 5/7 Níra válasza:

ez a legjobb:) és így lehet szexis is:)itt nézd:

[link]

2011. jan. 26. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Lyukaszd szét a fejed.. xD
2011. jan. 26. 16:29
 7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a sok jo otletet.a legtobb nagyon jo valasz... eskuszom azt hittem, hogy olyan valaszokat kapok amik nem lesznek hasnosak de tevedtem...koszonom mindenkinek...
2011. jan. 27. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!