Lányok! Nem fog kifehéredni tőle a bőröm?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy alapból erősebb,és több szőrrel "áldott" meg a Jóisten.A hajam alatt,a nyakamon,meg két oldalt az arcomon,a pajesznél is vannak,igaz,hogy nem erősek,inkább pihés,de fekete,mivel alapból fekete hajam van,és hozzá fehér bőröm,tök ciki.A hajam még azért eltakarja,de pont emiatt nem szeretem,ha össze van kötve.Arra gondoltam,hogy kiszőkítem.Vettem Kallos szőkítőport,meg hidrogént,vagy mi annak a trutyinak a neve.Csak attól félek,hogy ahol szőkíteni akarok,ott a bőröm is fehér lesz foltokban,még fehérebb mint az eredeti.
Szerintetek?Mit csináljak?Nem akarok ott is szőrteleníteni:(
18/L
2011. jan. 25. 21:07
1/3 szamóca. válasza:
mikor lemosod egy ideig kifehéredik, de elmúlik ne félj. ha félsz tőle próbáld ki egy olyan teületen ami nem feltűnő egy kis pontban.
2/3 anonim válasza:
5 percnél ne legyen rajtad tovább.
3/3 A kérdező kommentje:
oks,köszönöm!:)
2011. jan. 26. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!