Szerintetek tűrhető az alakom? Még sosem hordtam ilyen ruhát, előnyös, vagy felejtős?
2011. jan. 24. 20:09
21/25 anonim válasza:
Az alakod jó, de a ruha nagyon csúnya :) reménykedj, hogy anyud nyárra elfelejti, hogy megvette.
22/25 anonim válasza:
Szerintem pedig jól áll. Én nyáron hordanám...boltba elszaladni, vagy otthon, persze nem bulizni... Igazából nekem a színe nem tetszik, utálom a rózsaszínt. Sok barátnőmön látok hasonló ruhát. 22/L
23/25 anonim válasza:
Tök jó az alakod, a ruha nem tetszik, de az alakodhoz jó.
24/25 anonim válasza:
Szia!
Én azt csinálnám, hogy vennék hozzá valamilyen derékövet, és felül kihúznám a ruhát... Ezt nem fogom tudni értelmesen elmagyarázni, de úgy, mintha felül lenne bővebb és alul húzott lenne, nem úgy, hogy alul szélesedjen. A derékövet nem a derekamra raknám, hanem lejjebb. Ehhez cicanadrág, valamilyen szép kardigán (kötött fehér mondjuk), és az övvel egyező színű csizma. Ha nagyon szeretnéd hordani :) Nyáron nem is tudom...
25/25 anonim válasza:
Aranyos rajtad a ruha. nem pasizós, de nyáron tökéletes mászkálni, ha meg lebarnulsz, akkor szerintem kifejezetten dögös lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!