MEnnyibe kerül egy portfólió a Diamond Modelnél?
az attól függ melyiket választod...
ha jól emlékszem (én kb 6éve ha nem több hogy voltam ott)
az olcsóbb az kevesebb képből áll..van egy közepes árkategória, és van a drága de ott már többféle ruhában, sminkes, fodrász is van azt hiszem :) de bocsi ponotsan már nem emlékszem, de menj fel az oldalukra megvannak az elérhetőségek. nem tudom az a fotós van-e még ott aki akkor :)
nyáron csináltattam náluk portfóliót... vagyis csak ők közvetítettek, de nem voltak olyan kategóriák amit az első válaszoló írt.
a portfólió 90ezer volt akciósan és almási csaba csinálta ..volt sminkes ( a hajat is a sminkes csinálta) meg volt stylist, nekem nem kelett ruhát vinnem...kb 10képet kaptam meg retusálva.
A portfólióval nagyjából semmi bajom nincs.
De szerintem a Diamond egyáltalán nem megbízható.
Mikor először ott voltam, ösze-vissza hitegettek, hogy milyen jó lennék magazinokba és hogyha megcsináltaom a portfóliót akkor rögtön kapok munkákat stb.. Persze azóta sem volt semmi, sőt mikor elmentem a portfóliómért akkor azt mondták h 2héten belül felteszik a képeimet a weboldalukra, de ég azóta sem rakták fel pedig ez még nyáron volt.
első vagyok..
lehet nem így van már ahogy írtam mert mondom én már nagyon régen voltam ott..
akkor is az volt, hogy hűű mennyire jó ez az ügynökség..aztán mégsem...a legtöbb csak beszedi a regisztrációs díjakat aztán ennyi.. :S
de nézd meg a honlapjukon az elérhetőségeket aztán kérdezd meg a portfóliót...
amikor én voltam a maklári-tóth attila volt a fotós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!