Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A pasikat miért bántja, ha...

A pasikat miért bántja, ha egy nő egy fekete férfival jön össze?

Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Túl nagy a bré >> Túl tág lesz a csaj >> Szar lesz dugni
2011. jan. 24. 03:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, meg eleve nem értem, ha nem is ismerik a lányt, akkor mire fel alkotnak véleményt. Szerintem ez nagyfokú butaság!
2011. jan. 24. 06:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 03:40

Peeersze, és szülés után meg minden nőnek gyerekfej méretű marad...jéééézus

2011. jan. 24. 15:55
 14/17 anonim ***** válasza:
20%

mert egy korcsot választottál, remélem van valami jó kis nemibetegsége is... Sok sikert!

nekem olyan nő nem kéne akinek valaha volt már néger pasija

néger az rabszolga nem férj

2011. jan. 25. 08:57
 15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó:Te aztán nagyon emberi vagy :D Csak a legprimitívebb fajtából, remélem az ilyennek mint te soha az életbe nem akadok össze. Inkább összejövök egy négerrel, mint a hozzád hasonló fajtákkal. Egyébként meg nem azért tettem fel a kérdést, mert most alakulóban van egy fekete férfival...Csak egyszerűen nem tudom felfogni, miért bántja a magyar pasikat, ha egy nő egy néger férfival van együtt..Ilyen szempontból mi sem érthetnénk azt,hogy a férfiak többsége miért rajong a japán meg ázsiai nőkhöz...vagy éppen a fekete nőkhöz.
2011. jan. 25. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:

jah utolsó vagyok mutassak valamit?: [link]

jah igen nem primitív vagyok, az más kedvesem. Ez RASSZIZMUS. És nem alaptalan.

2011. jan. 25. 18:17
 17/17 A kérdező kommentje:

És szerinted én ezzel nem voltam tisztába?:)

Szerintem nagyon sok különbség van a között, hogy a fiatal (ingyendiscorib@ancok) lányok összefekszenek csak úgy egy bevándorolt néger férfival... De aki komolyan gondolja, az biztos nem fog összefeküdni egy olyan férfival akiről nem tud semmit. Meg ha komoly kapcsolatról van szó, akármilyen szemétség is, de akkor kér attól a (fekete)pasitól egy hiv-tesztet, hogy menjen el. Így legalább kiderül, hogy fertőzött-e vagy sem...

2011. jan. 26. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!