Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Járhatok szoliba nagyon fehér...

Járhatok szoliba nagyon fehér bőrrel is?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, nagyon fehér bőrű, nagyon sápadt, csak nyáron szokott egészséges színem lenni, de persze akkor sem barna. Emiatt szeretnék elkezdeni szolizni járni, bár anyukám nem nagyon engedi, bőrrák stb miatt... de talán rá tudom venni. De lehetséges egyáltalán ilyen rettenetesen fehér bőrrel is?
2011. jan. 22. 21:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A fehér bőr is lehet szép. Szerintem szebb, mint a szolibarna, sokkal!
2011. jan. 22. 22:02
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

lehetséges.

én is ilyen voltam, az elmúlt két évben, ha 4 szer voltam szoliba, legutóbb pont egy hete.

Amikor először mentem, akkor megkérdeztem a nőt, hány percet javasol. azt mondta 10-t. Ha véletlenül ezt mondja bele ne menj, első alkalomra nagyon sok volt. utána már csak 5 re mentem.

igazából sokan mennek hetente, vagy akár hetente többször, de nekem elég az évente kétszer háromszor 5 perc. azzal nagy kárt nem tehetek, és a színem sem fakul ki

2011. jan. 22. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
második vagy:és nem vagyok szolibarna, de van egy enyhe színem. és te se vidd túlzásba. 16 évesen voltam amúgy én is először:)
2011. jan. 22. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Járhatsz, csak legyél óvatos, fokozatosan csináld. Először csak pár percet, amíg hozzászoksz, aztán mehetsz kicsit többet, és így tovább, de ne ess túlzásba.
2011. jan. 22. 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
nem, semmiképp sem vinném túlzásba, csak hogy azért mégse legyek ennyire sápadt arcú.. köszönöm mindenkinek:):)
2011. jan. 23. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
elmentél?
2011. jan. 26. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!