Lányok! Ha előtettek állna a lehetőség, hogy modellek legyetek, ti bele vágnátok?
Figyelt kérdés
És most nem a gagyi fizetős modellügynökségeknél lévő modellkedésre gondolok, hanem komolyban.Ha pl. 180 cm magasak lennétek és vékony , nyulánk testalkatuak, karakteres arccal stb.2011. jan. 21. 18:09
11/14 anonim válasza:
Én sajnos nem vagyok magas,csupán csak 167 cm az én 55 kilocskámmal :(
De ha magasabb lennék és tényleg dicsérnének,hogy ott a helyem,lehet,hogy megpróbálnám.
Engem nagyon érdekel az ilyesmi,mindenféle szépségversenyek,csak nem vagyok hozzá megfelelő
17L
12/14 anonim válasza:
Én inkább tanulnék és egyetemre mennék. Ha ilyen adottságaim lennének,akkor is felfigyelnének rám,ha lenne eszem,vagy ha elvégeztem az egyetemet,és csak az utcán mennék a kifutó helyett. De ez csak az én véleményem. :)
13/14 anonim válasza:
utolsó vagyok,annyit még hozzátennék hogy ha elvállalnám,az elején minden jól menne,de 30 éves kor felett már kiöregednék a szakmából,aztán nyugdíjig meg éhen halnék :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!