Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elnézve a külföldi divatoldala...

Elnézve a külföldi divatoldalakat, úgy látom, hogy a világos bőr kezd megint elterjedni. Tényleg így van, vagy ez a tél számlájára írható?

Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én biztos nem törődöm a barnaságommal télen. Nyáron más a helyzet.
2011. jan. 20. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem meg nem érdekel a divat,nem hiszem,hogy meg kéne határoznia az életünket.Nem vagyok nagyon világosbőrű,de attól még néha elmegyek télen szoliba,szeretem ha egy kicsit barnább a bőröm.Másrészt jót tesz,ha a nagy napozások előtt az ember felkészíti a bőrét egy kicsit...
2011. jan. 20. 20:03
 3/4 anonim ***** válasza:
A szolis bőr már évek óta kiment a divatból. Amúgy elsősorban az egészség, bőrrák miatt kezdték el reklámozni a fehér bőrt és mostmár egyre több sztár is fehér. Lásd pl. Megan Fox, Rachel Mcadams, Natalie Portman stb.
2011. jan. 20. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sem járok orrba-szájba szoliba,az nekem se tetszik,ha valaki agyon van szolizva,kis barnaság és kész.
2011. jan. 20. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!