Mik a bevált apró szépségtippeid?
Figyelt kérdés
Gyűjtsünk össze minél többet, hogy mások is hasznostíhassák!Házi parktikák, vagy bármilyen kis apróságok amiktől szebb leszel. Pl: szoli előtt répaevés, olivaolajos pakolás a hajra... bármi amitől jobban nézünk ki!:)2009. febr. 2. 21:27
1/5 anonim válasza:
Minden reggel hideg-meleg váltóvizes arcmosás kb. 2-3 percen keresztül. Nagyon szép lesz tőle a bőr. 14 éves korom óta csinálom, soha egy pattanás, egy bőrhiba nem volt az arcomon.
Anna (28/l)
2/5 anonim válasza:
jégkockák reggel a szemre
nekem mondjuk az arctonik vált be eddig , nincs pattanásom.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Ha lereszelt krumplit teszel 10-15 percre a szemedre, eltűnnek a sötét karikák! :)
Ha van egy kis időm, fa kefével masszírozom a fejőrömet- ettől élénkül a vérkeringés, és bízom benne, hogy gyorsabban nő a hajam :)
5/5 anonim válasza:
-szemöldök kiszedése szép ívesre.
-tartós szempillafestés
-egy jó frizura
és én személy szerint szebb vagyok sokkal de sokkal ha szépen barnára süttetem magam,de nem a szoliban,hanem a napon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!