Kicsit durva,hogy 17/N-nek írod magad. Hol vagy Te 17 évesen nő? :D Még nagykorú se vagy,nemhogy nő.. :D
18L
Amúgy különleges vagy,mert nálunk mindenki fehér.Na meg sok csaj azért,mert divat,mert hú,nekik fekete pasijuk van és hogy neki legalább nagy a "farka"..Sok szánalmas kislánynak ezért jönnek be.Nekem pl nem.Ez nem azt jelenti,hogy lenézlek,vagy valami,de én nekem csak fehér bőrűek és remélhetőleg Magyar férfiak jönnek be.
2011. jan. 20. 11:51
12/14 anonim válasza:
25.-én leszek ebben a hónapban 18.de ez most lényegtelen.
sajnálom ha te 18 éves létedre így gondolkodsz.tudod a gondolkodás mód és az értelmi szint alapján is tekinthetnek vkit nőnek.én ezt tapasztaltam.arról nem tehetek h csak lánynak vagy esetleg kislánynak tartanak(vagy tartod magad) 18 éves létedre.jó h nem vagyunk egyformák:)
2011. jan. 20. 15:13
13/14 anonim válasza:
Nem divatból bukom a feketékre.Az első fekete barátom véletlenszerűen jött,nem is jött be elsőre,sőt leakartam koptatni.Aztán ahogy megismertem,kezdett megtetszeni.Tetszik a bongyoli hajuk és a kis nyomott nózijuk,a szép barna bőrük és a harapnivaló szájuk.Csöppet sem a farka fogott meg,mivel egyik sem rendelkezett nagy méretű pénisszel.Ráadásul ha csak divatból lennék feketékkel,nem hiszem,hogy bármelyikkel is lenne komoly kapcsolatom.Azért szeretnék külföldre kimenni,mert ott nagyobb az esélye,hogy találok egy normális feketét,minthogy itt találnék.Itt mindegyik egy idő után szinte player lesz sajnos.Na szóval,ha annyira divatra buknék,külföldön szarnám le a feketéket magasról,mert ott már csöppet sem olyan menők,mint itt,nálunk.Utálom azokat az embereket,akik meglátnak egy fekete-fehér párt és hogy "Na,ez is a nagy fa*zra hajt"..Menjenek az ilyenek a francba basszus..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!