Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez nem durva? Nem gáz, hogy...

Ez nem durva? Nem gáz, hogy 14 éves lány ilyet csinál ilyen fiatalon? Ez már meztelenkedésnek számít?

Figyelt kérdés

Szóval, hogy egy 14 éves lány már a sorozatban lánnyal csókolózik és hátulról már mutatják meztelenül?(Amúgy a klippben a szőke lánykáról van szó)Kort és nemet is!Mi a véleményed erről?

http://www.youtube.com/watch?v=fT--t6-1s-0

http://www.youtube.com/watch?v=_WwtMupTlWw&feature=related

Szerintetek majd felnőtten meztelenkedni is fog egy film kedvéért?

2011. jan. 17. 20:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
és magyarul nincsen fent sehol?
2011. jan. 18. 13:08
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Huha, ez csak egy film, a szinészek dolga,hogy eljátszák a szerepüket.És az nem csok volt csak egy szájra puszi.
2011. jan. 18. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
2011. jan. 18. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tuti ő írta ki azt is... de amúgy kedves kérdező megtudhatnám miért irritál ez téged ennyire? a lány igenis szép, és ha tetszik ha nem többnek néz ki a koránál...:) nem tudom miért zavar ez, szerintem egy kicsit prűd vagy
2011. jan. 19. 14:35
 15/16 anonim ***** válasza:
47%

Sok 14 éves lány ennél sokkal durvábbakat csinál ilyen fiatalon. Az, hogy egy film kedvéért nem volt rajta melltartó, és a hátát mutatták, kapott egy szájrapuszit még nem jelenti azt, hogy nagyobb esélye van rá, hogy egy kiélt vén qrva legyen 20 éves korára, mint Miley Cirusnak (remélem, jól írtam). Szinészeknél más a szerep, és más a való élet. Ezzel kezdik, hogy ezt megtanulják.

Amúgy én nem hiszem el, hogy 14.

2011. jan. 30. 21:28
 16/16 anonim ***** válasza:

akkor nézd meg wikipédiánmost lesz 15 :]

sasha pietre asszem jól írtam...

2011. jan. 31. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!