Mi a véleményed erről az alakról? (kép) 10/? Mi az ami tetszik, és mi az amin változtatnom kellene?
2011. jan. 17. 15:55
21/36 A kérdező kommentje:
Hm.:) Mi lehet egy alakban qvás?Esetleg az öltözék lehet az,de arról nem kérdeztem.
2011. jan. 19. 06:55
22/36 anonim válasza:
Nekem meg most ez az alak a cél...
23/36 anonim válasza:
várjuk az egész alakos képe(ke)t :D
25/36 anonim válasza:
Szia! te már tettél fel kérdést, oda is elég válasz érkezett, nem voltál megelégedve velük? Még mindig azt tudom mondani, hogy szép alakod van, sportolj még és még jobb lesz.
26/36 anonim válasza:
hát. elképesztő vagy :D (én vagyok a 16/F új képed előtti komment is enyém) . nekem nagyon tetszel :D küldhetnél ha van még :P Egyébként szabad kérdeznem hány éves vagy? és van barátod? ha van egy mázlista :D
27/36 A kérdező kommentje:
Van barátom és nem hozzád való vagyok korban:(
2011. jan. 19. 19:40
28/36 anonim válasza:
nem azért írtam, csak kíváncsiságból :D
29/36 anonim válasza:
A combjaidat szálkásítsd le, a karodra is pakolj némi izmot és rendben leszel. Nekem is kb. ilyen alakom van, csak a combom szálkásabb. Te szép vagy, csak így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!