Arcra nincs benne extra? Pont, hogy sokkal egzotikusabb arca van mint a tucat zimány lindácskának. Aki csak a műszempillája, szőke póthaja és a drága ruhái miatt mutat valahogy.
Szerintem nagyon jó csaj.
14.40
Csak annyi h most lehet vitázni h kinek mi a jó,ugysem egy az izlésünk.Kindek mi a szép.Viszont annyit mondanék h attol h valaki ahogy irtad mű,még nézhet ki szarul.Szokás mondani h akinek sok pénze van jól tud kinézni,na ezt megcáfolnám,mert rengeteg ellenpélda van h aki megteheti a drága ruhát a mütétet stb azok közt is vam rengetek nagyon ronda.Szóval még ha megvan minden adottság akkor is tudni kell jól kinézni.Rossz példa pl. Donatella Versace,na neki megvan mindene mégis egy hányadék.Tudni kell normális kereteken belül szépitkezni.
Nem vitatkoztam, csak elmondtam a véleményemet. Igen, tudni kell ésszerű határokon belül szépítkezni, de attól még nem önmagától néz ki így az a csaj, hanem elég sok segítséggel. Nézz meg olyan képeket, amin még rövidebb haja van, nincs megcsináltatva a szája stb. Egy teljesen átlagos csaj volt, a széptől nagyon messze volt.
Debreczeni legalább természetes, úgy néz ki most is, ahogy régebben.
Így nem is említeném őket egy lapon. Persze attól még neked tetszhet Linda is.
kapásból tudnék mutatni 5 olyan lányt, akik smink meg egyéb más optikai tuning nélkül 100x jobban néznek ki, mint ez a felkapaszkodott cigánylány.
sokkal bájosabbak, nem süt róluk, hogy már egy halom pasi végigment rajtuk.
nekem ez a véleményem, ha valakinek ez a nő tetszik, hát szíve joga...
Bódy hol szép?:D Lóg a melle nagyon csúnya.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!