10/ hányas ez az alak?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt a képet egy kérdésben linkelték és annyira szép szerintem. :)
2011. jan. 16. 13:48
11/32 A kérdező kommentje:
És akiknek 9es, azoknak mi hiányzik belőle? Vagy csak bezavaró, hogy nem látni elölről?:D
2011. jan. 16. 14:26
12/32 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, de ez a csaj közel sem biztos, hogy olyan bombaalakú. Itt maga a kép hangulata, a fények is jók. Meg pózol.
Ha elölről lenne fotózva és vigyázzban állna, könnyen lehet, hogy máshogy mutatna.
Szóval én azt mondom, hogy itt maga a kép, ez a beállás szexi, de ennyiből még nem jelenteném ki, hogy jó alakja van.
13/32 A kérdező kommentje:
Hát szerintem te vagy én akárhogy beállhatnánk ilyen pózba, nem így néznénk ki. :)
2011. jan. 16. 17:03
14/32 anonim válasza:
nekem azert 9, mert nem latom a hasat, a mellet.. Hatulrol nem rossz.. :)de teny, a beallas sokat dob rajta.
15/32 anonim válasza:
Én is ilyen akarok lenni:) 10/10- persze nem tudni hány centi és hány kiló a csaj, én 165/53 kg vagyok, de nem ilyen vagyok:(
16/32 anonim válasza:
Én 166/52kg és kb. ilyen az alakom,csak oldalt van egy picike felesleg(amin dolgozok:D)és sajnos még nem ilyen kerek a fenekem,de folyamatban van:))
18/32 anonim válasza:
hát szexi meg szép, de mondjuk modellnek nem képzelném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!