11/27 A kérdező kommentje:
Nekem ez kiskorom óta bennem van , h tök vékony ...és már akkor is azt mondtam , h majd megműtenem , mert sokkal szebbnek találom a vastagabb száját... most, h nagyobb vagyok , mostmár nem akarom megműteni , mert kell másra a pénzt:D de gondoltam megkérdezem... rajtam kivűl még egy csomóan megkérdeznek ilyeneket szóval...
2011. jan. 15. 20:38
12/27 anonim válasza:
Ha mások is csinálják, akkor te is? Figyelj, mások ingyen lefekszenek velem, te nem akarsz?
13/27 A kérdező kommentje:
Háát az teljesen más... feltenni egy kérdést és lefeküdni valakivel :DD de azért köszii:D ne nézz butának, jó?:D
2011. jan. 15. 20:43
15/27 anonim válasza:
Meg ne műtesd gyönyörű a szád és ne akarj olyan lenni mint akit/amit az válaszoló linkelt.
17/27 anonim válasza:
Az elv, kedves kérdező, az elv. Amúgy valóban, tényleg más feltenni egy kérdést és lefeküdni velem. Utóbbi sokkal kellemesebb. :D
18/27 anonim válasza:
ez a szád?lehet,hogy kancsal is vagy és dülledt szemeid ,mint pingponglabda olyanok.
19/27 anonim válasza:
szia, megkérdezhetem, h. rúzs v. szájfény van a szádon? nagyon tetszik a színe, esetleg a márkát is megmondanád?
18/L
20/27 anonim válasza:
Szerintem ha szopni akarsz akkor evvel nem tudsz eléggé szopni.
De a nyelved sokat segithet a nyelveddel nem is tönik vékonynak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!