Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elektromos borotvát vásárolnék...

Elektromos borotvát vásárolnék. (? )

Figyelt kérdés

Eddig normál borotvával nyomtam, de szeretnék hagyni egy kis borostát, gondolom ez elektromos borotvával megoldható. No most még olyan problémám is van, hogy kipróbáltam többször is egy elektromos borotvát és azért nem tetszik, mert nem tudok vele normálisan borotválkozni... nem veszi le a szőröket :-S Szóval ha tudnátok valami olyasmi elektromos borotvát ajánlani ami erős...

Bár lehetséges, hogy én nem jól használom. Elmondanátok hogy kell helyesen?

2011. jan. 15. 16:16
 1/1 anonim ***** válasza:
ha borostát akarsz hagyni, akkor akár hajnyíróval is lehet ha van otthon. Borotvával csak simára lehet, legalábbis amilyet próbáltam azzal csak simára lehetett.
2011. jan. 15. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!