Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy működik a manikűrösnél a...

Hogy működik a manikűrösnél a körömépítés?

Figyelt kérdés
még nem voltam és nem tudom, mit hogy kell tenni. Bemegyek, mivel kezdi?Mindkét kezem fel kell tenni az asztalra vagy hogy van ez? Csak mert nem akarok nagyot égni.:$ fogalmam sincs,mit kell csinálni! valaki leírná nekem részletesen hogy zajlik a körmösnél a műkörömépítés.Részletesen!!! mit kell esetleg tenni közben? tényleg minden érdekel! előre is köszönöm!
2009. jan. 31. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Próbálom pontosan felidézni..

Szóval bemész.. ugye felteszed a kezed a manikűrasztalra. Ha ki vagy lakkozva, akkor lemossa a lakkot, utána géppel eltávolítja a körömágybőrt a körömödet pedig szépre reszeli. Ezek után ha elég hosszú a körömöd akkor elkezdi a zselét feltenni, ha nem akkor zseléből megfelelő hosszú körömket varázsol.

Fertőtlenít, ápol majd felviszi a zselé réteget, aztán a kezed egy gépbe kell tenni. Ha mindez megvan akkor lakklemosóval lemossa majd lereszeli a felesleget és igazítja, alakít a hosszán. Után díszíti majd egy szntelen fedőréteget kapsz rá + ápoló olajat... és kész...

de no para úgyis mondja, hogy mit kell csinálni... remélem nem hagytam ki semmit :)

2009. jan. 31. 22:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és segítőkész választ.:)))
2009. jan. 31. 23:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Mindkét kezem fel kell tenni vagy egyszerre csak egyet? Az nem baj, ha rövid a körmöm? Arra azért tud építeni? 2-3 óra alatt megvan, ugye? Bocsi a sok hülye kérdésért, de semmit nem tudok erről! Pedig még akartam valamit, csak elfelejtettem.:$
2009. febr. 1. 09:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaj, még annyit, hogy a gyűrűket, karkötőt le kell venni, vagy ajánlatos levenni? vagy maradhat? előre is köszi
2009. febr. 1. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Próbálok minden kérdésre válaszolni.

Szóval ugye mindkét kezedet felteszed és a manikűrös csak azt veszi a kezbe amelyiket éppen csinálja. Az egész művelet kb olyan max 1,5 óra, ha töltetni jársz 1 óra alatt simán megvan.

Az én műkörmösöm csak zselével dolgozik, nem használ tippet. Szóval a körmökre felerősít egy vastagabb lemezt és a zseléből csinál megfelelő hosszúságú "körömket".

Természetesen a saját körmöd kb 3 hét alatt alánő, így a hosszal már nem lesz több bajod. Ha a zselé lenő akkor mész majd töltetni, akkor lereszeli/csiszolja a régi zselét és feltölti díszíti.

Persze, gyűrű karlánc simán maradhat, hiszen lényegében csak a körömökön dolgozik. :)

Majd azért írd meg, hogy milyen lett, mi volt az első benyomás :)

2009. febr. 1. 10:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát te egy földreszállt angyal vagy! Nagyon, de nagyon szépen köszönöm a pontos választ!!! Sokat jelentett! Neked milyen körmöd van most? Gondolom már régebb óta van műkörmöd.:)) Mondjk félek kicsit, hogy nem lesz-e nehéz gépelni, de majd csak megszokom.:)) Azt hallottam eddig, hogy 2-3 óra alatt van meg, remélem kevesebb lesz, ahogy Te írtad. És természetesen beszámolok róla, mi volt, már ha érdekel.:))
2009. febr. 1. 10:49
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Persze mindenképp :)

Az első építés szerinte nagyon nagyon max 2 óra utána a töltés nekem mindeg durván 1 óra alatt megvolt!.

Nekme tavaly november óta nincs műkörmöm (előtte 3 évig volt). Kicsit szoktam pihentetni, mert a rendes köröm nagyon elvékonyodik a zselé alatt és hagyom néha megerősödni, meg kicsit anyagi okai is voltak. Én nem szerettem ha le volt nőve, így 3 hetente csnáltattam és azért egy töltés is 3000 Ft volt mindig.

Amúgy imádtam, hozzáteszem nagyon jó körmösöm volt.

A klasszikus franciára esküszöm,de volt mozaikos, kagylós, csillámos is.

Hosszal kapcsolatban nekem a saskarmok nem jönnek be, szolid volt az enyém soha semilyen porblémát nem okozott, sőt kiválóan lehetett vele hátat vakargatni :)

Mindenképp írj hogy milyen lett.

Mikor mész? Milyet csináltatsz?

2009. febr. 1. 11:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Szia!:) Már túl vagyok rajta, ha érdekel, akkor írj privit, mert én nem tudok neked.:(
2009. febr. 5. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Érdekel mindeképp milyen élményeid voltak :)

Én sem tudok neked privátot írni :(

Az emailem nina_23@freemail.hu

VÁROM!! :)

2009. febr. 6. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!