Hogy működik a manikűrösnél a körömépítés?
Próbálom pontosan felidézni..
Szóval bemész.. ugye felteszed a kezed a manikűrasztalra. Ha ki vagy lakkozva, akkor lemossa a lakkot, utána géppel eltávolítja a körömágybőrt a körömödet pedig szépre reszeli. Ezek után ha elég hosszú a körömöd akkor elkezdi a zselét feltenni, ha nem akkor zseléből megfelelő hosszú körömket varázsol.
Fertőtlenít, ápol majd felviszi a zselé réteget, aztán a kezed egy gépbe kell tenni. Ha mindez megvan akkor lakklemosóval lemossa majd lereszeli a felesleget és igazítja, alakít a hosszán. Után díszíti majd egy szntelen fedőréteget kapsz rá + ápoló olajat... és kész...
de no para úgyis mondja, hogy mit kell csinálni... remélem nem hagytam ki semmit :)
Szia!
Próbálok minden kérdésre válaszolni.
Szóval ugye mindkét kezedet felteszed és a manikűrös csak azt veszi a kezbe amelyiket éppen csinálja. Az egész művelet kb olyan max 1,5 óra, ha töltetni jársz 1 óra alatt simán megvan.
Az én műkörmösöm csak zselével dolgozik, nem használ tippet. Szóval a körmökre felerősít egy vastagabb lemezt és a zseléből csinál megfelelő hosszúságú "körömket".
Természetesen a saját körmöd kb 3 hét alatt alánő, így a hosszal már nem lesz több bajod. Ha a zselé lenő akkor mész majd töltetni, akkor lereszeli/csiszolja a régi zselét és feltölti díszíti.
Persze, gyűrű karlánc simán maradhat, hiszen lényegében csak a körömökön dolgozik. :)
Majd azért írd meg, hogy milyen lett, mi volt az első benyomás :)
Szia! Persze mindenképp :)
Az első építés szerinte nagyon nagyon max 2 óra utána a töltés nekem mindeg durván 1 óra alatt megvolt!.
Nekme tavaly november óta nincs műkörmöm (előtte 3 évig volt). Kicsit szoktam pihentetni, mert a rendes köröm nagyon elvékonyodik a zselé alatt és hagyom néha megerősödni, meg kicsit anyagi okai is voltak. Én nem szerettem ha le volt nőve, így 3 hetente csnáltattam és azért egy töltés is 3000 Ft volt mindig.
Amúgy imádtam, hozzáteszem nagyon jó körmösöm volt.
A klasszikus franciára esküszöm,de volt mozaikos, kagylós, csillámos is.
Hosszal kapcsolatban nekem a saskarmok nem jönnek be, szolid volt az enyém soha semilyen porblémát nem okozott, sőt kiválóan lehetett vele hátat vakargatni :)
Mindenképp írj hogy milyen lett.
Mikor mész? Milyet csináltatsz?
Szia!
Érdekel mindeképp milyen élményeid voltak :)
Én sem tudok neked privátot írni :(
Az emailem nina_23@freemail.hu
VÁROM!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!