Mi a véleményetek eről a pasiról? Őszintén! (képpel)
Olyan kis esetlen első benyomásra. Helyes lenne, de az öltözködése és a frizurája elrontja.
Megfelelési kényszert érzek rajta, és ez nem jó. Például a frizura: hiába divat a felállított haj, ha az arcformájához nem illik, akkor nem szabadna megcsinálni pusztán a divat kedvéért, mert nem áll jól. Mondjuk nem értem, milyen fodrász volt hajlandó ezt megcsinálni neki.
Még egy apróság: a nyakláncot inkább pólón belül kéne hordania. Bőven elég, ami a nyakkivágás mellett kilátszik.
Összefoglalva a srác alapvetően okés, de az öltözködésével és a frizurájával teljesen elrontja.
Első képen olyan, mint egy idősebb, alkoholista rocker, aztán a többi képen szimpatikusabb lett, az utolsó fotó pedig kimondottan jó.
Nekem sem az esetem, de ha hízna jópár kilót, vagy izmosodna és megszabadulna ettől a borzalmas, fejet és arcot hosszító divatfrizurától, még el is menne. :)
25/N
Nekem nem tetszik, de azért, mert valami borzalmasan öltözködik. Ez az igazi kínai áruházas diszkós stílus (persze ez nem azt jelenti, hogy ott veszi, de az összeállítás pont annyira igénytelen, lehet ettől még akármilyen drága). A napszemüveg is borzasztó. És a haj is.
És egyet értek az egyik előttem szólóval, ma már felnőtt korban is rendbe lehet tenni a fogakat, és csúnya, hogy előre áll az alsó állkapcsa, igazán elmehetne vele fogszabályozásra.
Az, hogy hosszúkás az arca, meg ilyenek, hát senki sem tökéletes, ha igényes lenne, és jobban odafigyelne a stílusára, külsejére, akkor sztem jó pasi is lehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!